Mitä tulee ottaa huomioon ennen työtason tilaamista

Työtason tilaaminen on hyvin helppoa, mutta jotta kaikki sujuisi jouhevasti, täytyy pitää mielessä muutama yksinkertainen perusasia.

Tilausprosessi koostuu kolmesta osasta:

1. Hintatiedustelu
2. Mittaus
3. Asennus

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, uusi työtaso tulee asennetuksi vain kahdessa viikossa.

Kaikki alkaa hintatiedustelusta

Jos lähetät meille hintatiedustelun, jossa ilmoitat valitsemasi työtasomateriaalit, toimitamme sinulle hinta-arvion. On tärkeää pitää mielessä, että hinta voi mittauksen jälkeen jonkin verran muuttua – kumpaankin suuntaan. Huomioi myös, että esim. kivitaso on kalliimpi kuin laminaatti- tai puutaso.


Voit kysyä meiltä tarjousta kahdella tavalla:

1. Lähetä meille sähköpostilla keittiösi piirustus ja ilmoita, mille materiaaleille haluat tarjouksen. Mitä enemmän tietoja annat, sitä parempi. Esimerkiksi, millaisen reunakäsittelyn haluat tai kuinka monta aukkoa siihen tulee.

2. Pyydä meiltä tarjous tiedustelulomakkeen kautta, jossa voit valita vastauksia nopeasti ja helposti. Lomakkeen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Sivustomme kautta lähetetyn tiedustelun pohjalta voimme tehdä tarjouksen huomattavasti nopeammin – yleensä jo yhdessä päivässä.

 

Mittaamalla varmistetaan virheetön työtaso

Jos hinta on mielestäsi sopiva ja päätät tilata meiltä keittiötason, niin seuraava askel on mittaus.

Yleensä emme valmista tai asenna työtasoja, joiden mittauksia emme ole itse toteuttaneet. Tämä johtuu siitä, että koska esimerkiksi kivitaso on kalliimpi, niin myös virheet mittauksessa tulevat tässä tapauksessa kalliimmiksi. Jos asiakas haluaa säästää mittauspalvelumme hinnan ja on varma omien piirustustensa tarkkuudesta, olemme valmiita valmistamaan ja asentamaan työtason, mutta vain asiakkaan omalla vastuulla. Siksi suosittelemme aina tilaamaan meiltä myös mittauspalvelun.

Mittaus on järkevää tilata viikko ennen keittiökalusteiden asentamista, joten meillä on tarpeeksi aikaa tilauksesi valmisteluun. Jos mahdollista, pyydämme asiakasta olemaan mittauksen aikana läsnä, jotta saisimme vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Pyydämme myös mahdollistamaan mittaajalle turvallisen pääsyn kohteeseen. Meidän on usein työskenneltävä keskeneräisissä rakennuksissa, joten mittaajat joutuvat usein selvittämään tiensä rakennustyökalujen välissä. Kun on vapaata tilaa, työ sujuu nopeammin.

Mittaukseen kuluu 1-3 tuntia.


HUOM.! Ennen mittauspalvelun tilaamista on keittiökaappien oltava asennettuna, vanha työtaso poistettu ja seinäpinnat valmiina. Keittiökaappeja ja seiniä ei saa mittausten jälkeen enää muuttaa tai täydentää/korjata – jopa millimetrin muutos voi merkittävästi vaikuttaa työtason sopivuuteen asennuspaikkaansa.

Asennus

Noin kahden viikon sisällä tulemme paikan päälle asentamaan työtasoa. Jotta asennus kohteessa sujuisi mahdollisimman nopeasti, tässä muutama vinkki:

1. Varmista, että työtason alla olevissa kaapeissa, kalusteissa ja tukirakenteissa on olemassa tarvittavat liesi-, pesuallas- yms. aukot. Me tietenkin tarkistamme kaiken, mutta ajan säästämiseksi olisi hyvä, että ne ovat etukäteen määrämuotoon leikattu.

Peitä keittiön lattia. Asentajiemme on käytettävä turvajalkineita, jotka saattavat vahingoittaa lattiaa. Jos lattia on asennettu äskettäin, peitä se esimerkiksi rakennuspaperilla tai muulla sopivalla suojamateriaalilla.

Varmista, että kaikki vesi- ja sähköliitännät ovat kytketty pois päältä. Tiimimme ei tee LVI- ja sähkötöitä ja jos ne ovat jääneet tekemättä, meidän täytyy sopia uusi asennuspäivä, mikä tietenkin viivästyttää työn valmistumista.

Lisätietoa koko prosessista löytyy Myyntiehdot -osiosta.

Jos sinulla on erityiskysymyksiä – myyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan.

 

25.03.2019