crea-beton-light-kvartsikomposiitti

Diresco kvartsikomposiitti: 100% luonnollinen ja UV-kestävä

Diresco-kvartsi eli kvartsikomposiitti on hyvin vahva edustava materiaali, sitä on verrattu jopa timanttiin. Diresco-tiimi on yhdistänyt luonnolliset ainesosat erikoisteknologialla näyttäväksi tasomateriaaliksi, joka sopii sekä keittiön että kylpyhuoneen sisustamiseen.

Ainoa kvartsikomposiittien valmistaja Luoteis-Euroopassa

Diresco on Chris Schelfhoutin ja hänen poikansa Dirkin toimesta vuonna 2003 perustettu belgialainen sukukonserni, joka sijaitsee Hollannissa Limburgin provinssissa. Yhtiö kiinnittää huomiota tuotteidensa ja asiakkaidensa lisäksi myös ympäristöön ja luontoon. Taitava panostaminen yrityksen kehittämiseen ja keskittyminen innovatiivisiin ratkaisuihin ovat auttaneet Direscoa nousemaan avaintekijäksi kansainvälisillä kvartsikomposiittimarkkinoilla. Yritys, jonka tuotantokapasiteetti on jopa 4 000 m² työpäivässä, on Luoteis-Euroopan ainoa kvartsikomposiittien valmistaja. Voidaan myös sanoa, että Diresco-nimi on synonyymi laadulle. Heidän tuotannosta 50 % menee vientiin.

Mikä on kvartsikomposiitti ja miksi se sopii keittiöön?

Ainutlaatuisen tuotantoprosessinsa ansiosta kvartsi on ei-huokoinen materiaali, se ei ime nesteitä ja on siksi erittäin hygieeninen. Näin voidaan varmistaa esimerkillisen puhdas ympäristö keittiössä. Jotta pinta säilyy kauniina pitkään, kannattaa käyttää leikkuulautaa ja materiaalin värimuutosten estämiseksi pannunalustoja, vaikka materiaali onkin naarmuuntumisen- ja lämmönkestävää. Tasolle ei saa istua tai astua, sillä heikommat, tukemattomat alueet, kuten esimerkiksi työtason reunat, voivat murtua kuormituksen vaikutuksesta.

Kvartsikomposiittimateriaali on sekoitus kvartsirouhetta, jota on 94 %, hartsia ja väriaineita, joita on 6 %. Kvartsirakeet sekoitetaan tasaiseksi massaksi ja levitetään muottiin, sen jälkeen tärytetään ja painetaan siitä kaikki ilma ulos, prässätään ja kuumennetaan noin 80–90 asteeseen. Tämän jälkeen materiaalin pinta kiillotetaan ja kalibroidaan oikeisiin mittoihin ja paksuuteen. Ota yhteyttä Diastone-edustukseen tilataksesi kvartsikomposiittitasoja.

Ihanteellinen ulkokäyttöön

Oletko yksi niistä, jotka haaveilevat mittatilaustyönä suunnitellusta, upeasta design-ulkokeittiöstä? Olet ehkä harkinnut siellä edustavan marmorin, klassisen tumman luonnonkiven tai auringossa säteilevän tason käyttöä? Mutta oletko ottanut huomioon sen, että auringon haitallinen vaikutus saattaa vahingoittaa ulkokeittiön työtasoa? Innovatiivisen D-Quartz UV-teknologian ansiosta kvartsikomposiitti kestää UV-säteilyä ja on ihanteellinen käytettäväksi ulkona.

Diresco-Cava-Cloud-kjøkken-farger

Diresco Cava Cloud kvartsikomposiitti

Riippumatta siitä, minkävärisen kvartsikomposiitin valitset, Diresco-työtasosi on silti “vihreä”. Tämä johtuu siitä, että kvartsikomposiittitasomateriaalin valmistuksessa käytetään BIO UV -teknologiaa, jossa luonnon kvartsirakeisiin lisätään kasviperäisiä BIO-hartseja UV-stabilisaattoreilla. BIO-UV-teknologian ansiosta D-Quartz on ainutlaatuinen, voit olla varma, että ulkokeittiösi kvartsikomposiittitaso pysyy kauniina pitkään myös ulko-olosuhteissa.

Diresco-Noblesse-Gold-kvartsikomposiitti

Diresco Noblesse Gold kvartsikomposiitti

Huoltosuositukset

Koska “ennaltaehkäisy on aina parempi kuin hoito”, on suositeltavaa pyyhkiä työtasolle joutunut rasva, ruokajäämät ja kaikki nesteet pois mahdollisimman pian. Näin voit nauttia keittiösi ylellisestä ulkonäöstä monien vuosien ajan.

Kun puhdistat kvartsikivityötason, älä käytä hankaavia tai teräksisiä puhdistussieniä. Kaikki puhdistusaineet eivät myöskään sovellu, kuten uuninpuhdistusaineet, maaliliottimet ja muut aineet, joiden pH on > 10.

Kvartsikomposiittityötasot ovat äärimmäisen helppohoitoisia, mutta huolto on tehtävä oikein tason pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Siksi on hyvä idea käyttää kvartsitason huoltosarjaa – sen käytön jälkeen työtaso näyttää uudelta.

Diastonen valikoima sisältää seuraavat Diresco-materiaalit:

Diresco-Beach-Black-kompositbordplade

Beach Black

 

Kiinnostaako Direscon kvartsikomposiittityötaso?

Ota meihin yhteyttä ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun!

Kysy tarjous

 

11.05.2022