Pesuallas-Blanco-aurora-white

Blanco allas laadukkaaseen keittiötasoon

Uutta keittiötä suunniteltaessa tai vanhaa uudistettaessa on tärkeää miettiä sopivaa pesuallasta. Sitä hankittaessa on huomioitava samanaikaisesti useita seikkoja ja se saattaa herättää kysymyksiä. Ilmoitamme heti, että paras valinta keittiön kivitason on Blanco allas.

  • Millainen valmistaja kannattaa valita?
  • Mitä materiaalia uusi pesuallas voisi olla?
  • Millainen asennustapa kannattaa valita?

Vaikka päätös saattaa aluksi tuntua hieman vaikealta, löydät tästä artikkelista monia vastauksia näihin kysymyksiin. Ne auttavat sinua oikean pesualtaan valinnassa.

Esimerkiksi BLANCON valmistamat tuotteet kertovat aina todistetusta laadusta. Blancon pesualtaat testataan monta kertaa niiden valmistuksen aikana. Paino on materiaalin käsittelyssä niissä kohdissa, joissa kontakti veden kanssa on suurin. Tarkoituksena on, että pesuallas näyttää esteettiseltä jatkuvassa kontaktissa veden kanssa.

Pesualtaan valmistuksessa on myös tärkeää, että sen muoto sopii täsmälleen työtasoon. Valmistaja valvoo, että jokainen pesuallas on muotoilultaan täydellinen, suorareunainen ja mahdollistaa laadukkaan asennuksen. BLANCON valikoimaan kuuluvat sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut että keraamiset ja patentoidusta tekograniitista valmistetut pesualtaat.

BLANCO allas – ruostumatonta terästä

Sanotaan, että monet asiat paranevat vuosien mittaan. Ruostumaton teräs on ominaisuuksiltaan yksi niistä. Materiaalin pinnan laatu uudistuu päivä päivältä. Säännöllisen testauksen tuloksena BLANCO altaissa on päädytty erittäin kestävään Durinoxin ruostumattomaan teräkseen. Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu pinta ilahduttaa kaikkia, jotka pitävät ruostumattoman teräksen tyylikkäästä ulkonäöstä ja arvostavat myös kestävää pintaa.

Durinox näyttää samettisen mattapintaiselta ja tuntuu miellyttävältä, mutta se myös kestää naarmuuntumista ja sormenjälkiä. Erityisen pintarakenteensa ansiosta Durinoxin ruostumatonta terästä on helpompi puhdistaa ja huoltaa keittiössä.

 

Pesuallas-Blanco-Andano-500-u-infino

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuista BLANCO altaista yksi suosituimpia on Andano 500-U. Andano 500-U on blanco allas, joka on suunniteltu keittiöön ja sopii erinomaisesti myös sinun kotiisi, erityisesti jos haluat nähdä keittiössäsi hieman muodikasta kiiltoa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesualtaat ovat värineutraaleja, mitä tulee niitä ympäröiviin työtasoihin. Siksi ne sopivat yhteen useimpien työtasojen materiaalien sekä värien kanssa.

Kiiltävä vai matta? Mattapintaiset versiot ovat käsittelemättömiä ja pinnat ovat vähemmän sileitä. Sen vuoksi kalkki sakkautuu niihin helpommin kuin kiillotettuihin altaisiin. Niiden viimeistely kuitenkin tarkoittaa, että ne peittävät myös kevyitä kulumisjälkiä. Jos ruostumaton teräs on kiillotettu, se kiiltää! Kiillotus antaa altaalle nykyaikaisen ulkonäön sekä pinnan, ja se on helppo puhdistaa. Päätös on tietenkin sinun!

BLANCO allas – silgraniitista valmistetut komposiittiallas

Graniitista valmistetut komposiittiallas, kuten BLANCO Silgranit -mallit, lisäävät aina väriä keittiöön. Kaikki Silgranitin värit ovat pitkäkestoisia jopa silloin, jos ne ovat kosketuksissa voimakkaan auringonvalon kanssa. Samettisen mattapintaisen pinnan ansiosta Silgranitin pesuallas on erinomainen vaihtoehto ruostumattomasta teräksestä valmistetuille osille. Se luo harmonisen kaksisävyisen korostuksen, kun se yhdistetään työtasoihin.

 

Pesuallas-Blanco-subline-500-u-anthracite

Yksi suosituimpia BLANCO Silgranit allas on Blanco 500-U. Sen materiaali tuntuu samanaikaisesti viileältä ja lämpimältä. Voidaan sanoa, että kyseessä on silkinpehmeä kivi. Materiaalin parhaita ominaisuuksia ovat lisäksi sen tiheys ja kestävyys.

BLANCO SILGRANIT – altaat ovat erittäin kestäviä

Materiaali ei naarmuunnu, joten siihen ei imeydy happoa eikä bakteereilla siten ole lisääntymismahdollisuutta. Silgranit PuraDur -materiaaliin lisätyn hygieniasuojan Hygiene+Plus ainesosat antavat materiaalille lisäsuojan likaa vastaan.

PuraDur-pinta kestää mekaanista rasitusta sekä raapimista ja se on helppo puhdistaa. Silgranit PuraDur -materiaalin valmistusprosessilla on 7 patenttia. BLANCO valmistaa kaikki Euroopassa markkinoitavat Silgranit PuraDur -pesualtaat Etelä-Saksassa sijaitsevassa Sinsheimin tehtaassa.

Millainen pesualtaan asennustapa kannattaa valita?

Alla on kerrottu erilaisia esimerkkejä yleisimmistä altaiden asennustavoista:

Päältä asennettava pesuallas. Tämä perinteinen asennustapa tarkoittaa altaan asentamista työtasossa olevaan etukäteen valmisteltuun aukkoon ylhäältä päin. Voit olla varma, että tämäntyyppinen pesuallas sopii tyyliltään juuri sinun keittiöösi.

Alta asennettava pesuallas. Työtason alle asennettu pesuallas tuo esiin työtasoon valitun materiaalin poikkileikkauksen. Esimerkiksi kivisessä työtasossa voi nähdä materiaalin oman sisäisen kauneuden. Kun pesuallas asennetaan alapuolelta, työtasoon ei jää silikonia eikä siirtymäkohtia. Alta asennettavassa pesualtaassa työtason puhdistaminen on helppoa ja se sopii täydellisesti keittiöympäristöön.

Päältä upotettava pesuallas. Pesuallas asennetaan täsmälleen samalla tavalla kuin tavallinen päältä asennettava pesuallas. Ohuen reunaprofiilin ansiosta työtason ja pesualtaan siirtymä on samalla tasolla työtason kanssa. Sen saavuttamiseksi työtason reunamuoto on jyrsittävä työtasosta. Allas tulee asentaa niin, että jyrsitty osa on peitetty. Silloin pesuallas ja työtaso kohtaavat samalla korkeudella.

Voit lukea lisää allasvaihtoehdoista ja erilaisista asennustavoista artikkelista: Millainen pesuallas kannattaa valita kiviseen keittiön työtasoon?

Tiivistettynä ihmisten maku ja ajassa muuttuvat muotisuuntaukset ovat erilaisia. Jos etsit ajatonta laatua ja parasta ulkonäköä sekä ominaisuuksia, voit aina luottaa artikkelissa kuvattuihin BLANCO altaisiin.

 

Tutustu pesualtaisiin

Haluatko keskustella tarkemmin valitsemasi mallin saatavuudesta?

Ota meihin yhteyttä ja löydämme yhdessä juuri sinulle parhaan ratkaisun!

Pyydä tarjous

26.01.2022