Tietoa meistä

Diastone lukeutuu runsaan 25 vuoden kokemuksellaan Euroopan suurimpiin kivityötasojen valmistajiin. Olemme sen ajan sisällä toimittaneet asiakkaille runsaat 550 000 graniitti-, marmori, kvartsi- ja keramiikkatyötasoa.

Yrityksemme on erikoistunut graniitista, kvartsista, marmorista ja keraamisista materiaaleista valmistettujen työtasojen tuotantoon ja asentamiseen Virossa, Pohjoismaissa ja Yhdysvalloissa. Meidän asiakkaina ovat yksityishenkilöt, sisustussuunnittelijat, sisustussalongit ja rakennusyhtiöt. Toimimme päivittäin sen nimissä, että voisimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita ja kilpailukykyistä hintatasoa.

Tiedämme, että kivitaso on ajaton ja kestävä, joten se on paras vaihtoehto keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Käytämme valmistusprosessissa huipputeknologiaa edustavia, eurooppalaisten tunnettujen valmistajien, mm. Thibault, Prussiani ja Intermac, valmistamia laitteita. Jotta suunnittelu- ja asennustyöt sujuisivat mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti, olemme muodostaneet mittaus- ja asennustiimit, jotka toimivat Virossa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

Laatu ja ympäristöä säästävä toiminta ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Olemme sen varmistamiseen soveltaneet käytäntöön laadun- ja ympäristönohjausjärjestelmän, yritykselle on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit. Diastonein johto haluaa yrityksen toimivan kestävällä ja innovatiivisella pohjalla varmistaen päivittäin parhaat tulokset toiminnassaan, jolla varmistamme asiakkaiden, työntekijöiden, liikekumppaneiden ja omistajan tyytyväisyyden, sekä toimia vastuullisella ja ympäristöä säästävällä tavalla.

serdid-koos

LAATU

  • Tarjoamme asiakkaille korkeimman laatutason kestäviä, asiakkaan tilauksen perusteella valmistettuja kivityötasoja
  • Meidän ammattimainen asiakaspalvelu neuvoo parhaan ratkaisun valinnassa
  • Pyrimme aina tarjoamaan parhaan toimitusvarmuuden
  • Noudatamme laissa säädettyjä sekä asiakkaiden ja liikekumppaneiden asettamia laatuvaatimuksia
  • Toimimme yhteistyössä luotettavien liikekumppaneiden kanssa

YMPÄRISTÖ

  • Vähennämme kivimateriaalien jalostuksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia
  • Käytämme resursseja säästävällä tavalla
  • Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla vähentämään kivimateriaalien jäämiä ja edistämme uusiokäyttöä
  • Noudamme laissa säädettyjä ympäristövaatimuksia ja edellytämme samaa myös liikekumppaneiltamme
  • Parannamme asiakkaiden tietoisuutta kestävien kivimateriaalien käyttömahdollisuuksien osalta

 

Haluatko hankkia laadukkaan ja tyylikkään kivitason?

Ota yhteyttä meidän ammattimaiseen myyntitiimiin tästä!