Calacatta-Goldlight-Diastone-kvartsi

Calacatta Goldlight

Oletko suunnittelemassa itsellesi unelmiesi kotia tai työpaikkaa, ja haluaisit sen näyttävän ylelliseltä? Sinun ei tarvitse enää etsiä – suosittelemme asiakkaiden suurta suosikkia Diastone-kvartsisarjastamme – Calacatta Goldlight.

Se on premium-kvartsi, jossa on kaunis vaaleanharmaa suonekas kuvio ja satunnaisia kultaisia painotuksia, jotka luovat yhdessä kivelle lumoavan väriskaalan. Kvartsityötasot eivät kylläkään ole luonnonkiveä, mutta niiden peruselementtinä on yksi maailman kivennäispitoisimpia mineraaleja – kvartsiitti. Kvartsiitti on luonnonmineraali, jota käytetään kestävien kvartsityötasojen valmistukseen.

Diastone Calacatta Goldlightiin on saatu inspiraatio ylellisestä marmorista. Marmorirakenteita arvostetaan niiden tyylikkäiden ja epäsäännöllisten suonten ja kiistattoman luonnonkauneuden vuoksi. Diastone Calacatta Goldlight jäljittelee täydellisesti kyseisiä yhdistelmiä harmahtavilla suonilla ja kultaisilla varjoilla, jotka luovat keittiöön ja kylpyhuoneeseen puhtaan sekä hienostuneen ympäristön.

Yksi tärkeimpiä syitä, miksi kvartsista on tulossa nykyisin niin suosittua, on se, ettei siinä ole sellaisia puutteita, joita luonnonkivipinnoista saattaa löytyä. Kvartsityötasot ovat vahvoja ja ei-huokoisia, mikä tekee siitä kestävän materiaalin, jota on vaikea naarmuttaa ja pysyvä likaantuminen on lähes mahdotonta.

Calacatta Goldlight Premium -kvartsi

Annamme sinulle inspiraatiota tämän ylellisen materiaalin käyttöön:

Diastone Calacatta Goldlightin valkoinen tausta harmahtavalla ja kultaisella kuviolla antaa jokaiselle tilalle huomiota herättävän, puhtaan ja avaran ulkonäön. Valkoiset työtasot ovat täydellinen valinta perinteisestä pohjoismaisiin ja erittäin minimalistisen tyylin ystäville.

Miksi et valmistaisi tästä ylellisestä kivestä itsellesi keittiön työtasoa taustalevyllä tai kylpyhuoneeseen kosteudenkestävää työtasoa:

 

Työtasot ovat usein keittiön lisäksi myös kylpyhuoneen keskeisiä sisustuselementtejä, jotka luovat yhtenäisen kokonaisuuden käytettyjen elementtien ja väriratkaisujen kanssa. Kyseistä materiaalia voidaan käyttää onnistuneesti myös lattian- tai seinänpäällystemateriaalina.

Premium-kvartsimme Diastone Calacatta Goldlight sopii nykyaikaisiin asuin- ja liiketiloihin, joissa ainutlaatuisuutta arvostetaan. Diastone Calacatta Goldlightin mahdollisia huomiota herättäviä käyttöpaikkoja kotonasi voivat olla sekä suihkunurkkaukset että kylpyammeseinät, takkakehykset, keittiön työtasot, pöytälevyt ja kylpyhuoneen työtasot. Koristemateriaalina kivi näyttää erittäin kauniilta myös eteisten ja sisätilojen seinissä, lattiassa, vastaanottotiskissä ja työpöydässä.

Tiivistettynä – jos pidät luonnonkiven viivojen vaikutuksesta ja kvartsin voimakkuudesta sekä kestävyydestä, älä harkitse kahta kertaa Diastone Calacatta Goldlightin kvartsia. Vaalean värinsä lisäksi se on erinomainen valinta myös kauniin ja hienon vaaleanharmaan suonekkuuden ja kultaisen loisteen vuoksi. Pystytkö vastustamaan sen lumoa?

Tutustu runsaaseen kivityötasovalikoimaamme.

Jos haluat keskustella mahdollisista vaihtoehdoista tarkemmin, ota meihin yhteyttä ja löydämme yhdessä juuri sinulle sopivimman ratkaisun!

Kiinnostuitko Calacatta Goldlightista?

Pyydä tarjous

07.02.2022