Kvartsikivityötason

Skandinaavinen tyyli- paljon rakastettu ajaton klassikko

Skandinaavista sisustustyyliä luonnehtii minimalismi, vaatimattomuus ja funktionaalisuus. Tämän tyylin alkuajaksi luetaan 1950 luvuja, mutta todellinen menestys alkoi 1990 luvuilla ja kestää nykypäivään asti. Tämä on tyyli, joka antaa sulle varmuuden, että skandinaavisen tyylinen kotiisi on trendikäs myös 10 vuoden kuluttuakin. Onhan vaatimattomus ja minimalismi ollut tredikäs lähes aina. Skandinaavisen tyylin sisutuksessa käytetään paljon erilaisia tekstuureja ja pehmeitä sävyjä, enimmäkseen harmaaita, valkoisia, beigejä tai muita kevyitä sävyjä.

Kvartsityötaso Carrara Quartz

Joka tykkää enemmän tummistä sävyistä, saa rohkeasti käyttää myös musta, tummanharmaa tai tummansinistä. Kuvioitakin käytetään Skandinaavisella tyylillä sisustetussa kotissa aika usein, mutta ne ovat yksinkertaisia ja vaatimattomia joten ne sulautuvat helposti koko interiööriin. Suosittuja ovat luonnolliset materiaalit, eniten käytetään puuta ja nahkaa. Skandinaavisen tyylin kalusteet ovat usein kevyesti retrohenkisiä, valmistettu aidosta puusta ja niiden yksinkertaisilla linjoilla sulautuvat hienosti koko sisutukseen.

Marmorityötason Carrara C

Monesti löytyy Skandinaavisen tyylin kodista huonekasveja, jotka lisäävät tiloihin aksenttia ja tuoreutta, sekä mattoja, kynttilöitä sekä yksinkertaisilla kehyksillä kuvia ja peilejä. Oman käyttötarkoituksen lisäksi -peilit korostaa tilaavuutta ja lisää luonnollista valoa, joka heijastuu vaaleissa sävyissä koko ympäristöön. Luonnollinnen valo on tämän tyylin oleellinen ominaisuus, siitä johtuen pidetään kunniassa myös isot ikkunat, koska niiden kautta pääsee sisään paljon luonnollista valoa jonka takia huoneet näyttävät isommalta ja tilaavammalta.

Kvartsikivityötason

Valaisimia käytetään ei ainoastaan valonlähteenä vain myös sisutuselementteinä, joilla on oma tärkeää tehtävää mielitilan luomisessa tässä tyylissä.

Tässä valikoima tähän tyyliin sopivia materiaaleja.

 

Graniitti Star Galaxy

Graniitti Star Galaxy

Keramiikka Blanco Natural

Keramiikka Blanco Natural

 

Tutustuu materiaaleihin tässä.

08.05.2020