Kvartsiitti

  • Lämpö- ja kylmävastus
  • Helppo huoltaa
  • Suuri valikoima erilaisia kuvioita
  • Ainutlaatuinen ulkomuoto
  • Kestää naarmuja ja tahroja

Joillakin materiaaleilla saattaa olla mikrorakoja, naarmuja, pinnan epätasaisuuksia, huokosia, kuvion ja sävyn variaatiota- ne ovat kaikki luonnonkiven ominaisuudet.

Päivittäinen puhdistaminen

Kvartsiitityötaso on helppo puhdistaa. Suosittelemme käyttämään päivittäisessä huollossa kosteaa (mikrokuitu)liinaa ja lämmintä vettä. Parhaan tuloksen päivittäisessä puhdistuksessa antaa työtason kiillotus puhtaalla ja kuivalla pyyhkeellä. Kaikki työtasot on käsitelty kyllästysaineella pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Se ehkäisee nesteiden imeytymistä kiveen ja sen myötä myös tahrojen muodostumista. Sopivan aineen kvartsiitin huoltoon löydät täältä! Tutustu eri kivimateriaalien tuoteominaisuuksiin ja käyttömahdollisuuksiin täältä: Miten valita keittiön työtaso?

Lämpövaurioiden ja naarmujen välttäminen

Vaikka kvartsiiti ei synny helposti naarmuja, parasta olisi käyttää leikkuualustoja. Pitkään jatkuva kvartsiittipinnan päällä leikkaaminen vahingoittaa veitsiä ja tasoa, aiheuttaen kiillon himmenemisen ja mahdollisten tahrojen syntymisen todennäköisyyden suurentumisen. Vaikka kvartsiiti kestää hyvin kuumuutta, suoraan uunista tai liedeltä nostettujen astioiden alle olisi hyvä laittaa kuumuuden kestävä alusta. Ne varmistavat, että pohjaltaan karkea saviastia ei vahingoita työtasoa.

Pitkäaikainen huolto

Kaikki työtasot on niiden pitkän käyttöiän varmistamiseen käsitelty impregnointiaineella. Se auttaa välttämään nesteiden imeytymisen työtasoon ja vähentää myös pintaan jääviä tahroja. Käsittelyn toistamiseen on suosituksena käyttää kvartsiitin tyypin mukaan luonnonkivien käsittelyyn tarkoitettuja impregnointiaineita kerran 1-2 vuodessa.

Saatavissa reunaprofiileilla

  • Viistereuna
    Viistereuna