Diastone takuut

Alla on esitetty Diastone tarjoamat materiaali-, hinta– ja valmistajan– takuuehdot.

DIASTONE MATERIAALITAKUU JOPA 25 VUOTTA!

Diastone tarjoaa oman tuotesarjan kvartsi- ja keramiikkatasoille jopa 25 vuoden materiaalitakuun. Muille brändituotteille (Diresco, Inalco, Dekton, Silestone, Technistone, Caesarstone, Neolith) pätevät kyseisten valmistajien omat takuuehdot.

DIASTONE HINTATAKUU

Hintatakuu – vahvista tilauksesi ennen tarjouksen voimassaolon eräpäivää ja takaamme materiaalin, työstöjen ja tarvikkeiden hinnan jäävän samaksi, kunnes keittiöösi saadaan asennettua kaunis ja ajaton kivitaso.

Pidämme hinnan samana 6 kuukautta. Isona tuottajana Diastone omaa erinomaista pääsyä parhailla hinnoilla kivilaattoihin. Suurtuotannon ansiosta Diastone omakustannukset ovat alhaisemmat verrattuna muihin pienempiin kilpailijoihin ja pystymme tarjoamaan parhaan ja kilpailukykyisen hinnan. Mikäli esität Diastone tarjoukselle vertailevan, edullisemman ja alle 30 päivää vanhan hintatarjouksen kilpailijalta (samanarvoinen tuote ja palvelut), tarjoamme 90% tapauksista vastaavan tai alhaisemman hinnan.

DIASTONE VALMISTAJATAKUU 25 VUOTTA!

 • Diastone tarjoaa kivistasoille 25 vuoden valmistus- ja asennustakuun, mikäli tuote on vahingoittunut valmistus- tai asennusvirheiden vuoksi.
 • Diastone tuotannon laadun takaavat ISO-9001 ja ISO-14001 laatusertifikaatit.
 • Diastone valmistamien kivitasapintojen laatu tarkistetaan jokaisessa tuotantovaiheessa ja jokainen tilaus menee lisätarkistukseen ennen pakkaamista.

Takuu on voimassa, jos:

 • tuotteen mittaus, valmistus ja asennus on tilattu Diastone kautta;
 • tuotetta on käytetty tarkoituksenmukaisesti;
 • tuotetta on huollettu ohjeiden mukaisesti ja tuotteelle ominaisen materiaalin mukainen säännöllinen huolto on suoritettu.

Takuu ei ole voimassa, jos:

 • asiakas on muuttanut, siirtänyt tai korjannut tuotetta itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ilman Diastone edustajan hyväksyntää;
 • tuote on vaurioitunut tai kulunut tarkoituksenmukaisen käytön seurauksena, eikä vauriota voi liittää valmistus- tai asennusvirheisiin;
 • tuotetta on käytetty muuhun kuin sille tarkoitettuun käyttötarkoitukseen ja tasossa on epäsopivasta käytöstä johtuvia mekaanisia-, kemiallisia- tai lämpövaurioita (esim. halkeamat, naarmut, iskut, tahrat jne.);
 • tuotetta ei ole huollettu huolto-ohjeiden mukaisesti, väärät puhdistusmenetelmät ovat olleet käytössä ja/tai puhdistusaineita on käytetty väärin;
 • tuote on vaurioitunut työtason alla olevien kalusteiden huonolaatuisen asennuksen takia;
 • tuotteessa on luonnonmateriaalin ominaisuuksista johtuvia tekstuuri-, kuvio-, väri- ja/tai sävyeroja saman materiaalin näytteeseen verrattuna. Myös jos tasossa esiintyy luonnonmateriaalin ominaisuuksista johtuen halkeamia muistuttavat viivat, naarmut, epätasaisuudet, iskut ja/tai reiät tai toisen kivilajin materiaalin osaset;
 • kokonaista maksua tuotteesta ei ole suoritettu;
 • tuotetta käytetään oikeushenkilön toimesta liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, esim. liiketiloissa, hotelleissa, viihdealan yrityksissä ja muissa vastaavissa tiloissa, jne.

Takuuaikana ilmenneiden ja takuuseen kuuluvien vahinkojen tapauksessa Diastone vaihtaa työtason ja suorittaa uuden asennuksen. Mikäli tuote vaihdetaan takuun perusteella, alkuperäinen takuuaika jää voimaan eikä sitä pidennetä. Jos tuotetta korjataan takuuaikana, takuuta ei pidennetä korjaukseen kuluneella ajalla. Takuuta ei voi siirtää.

Takuun myöntäminen ei ole sama asia kuin asiakkaan reklamaation käsittely. Asianmukaiset tiedot löytyvät Reklamaatioiden käsittely -osiosta.