OUTLETMarazzi Altissimo 6mm

Marazzi_Grande_Marble_Look_Altissimo_M0ZZ-diapol
 • Marazzi_Grande_Marble_Look_Altissimo_M0ZZ-diapol

OUTLETMarazzi Altissimo 6mm

Tiedot

Materiaali: Keramiikka
Värit: Beige, Harmaa, Valkoinen
Pinnoite: Kiillotettu
Valmistusaika: Varastossa
Hind: 245 EUR/m2

Altissimo on ainutlaatuisen hyvä valinta kaikkiin sisätilojen käyttökohteisiin. Erinomaisen UV-säteilyn kestävyytensä ansiosta se on täydellinen materiaali myös ulkotiloihin.

Hinta sisältää ainoastaan materiaalin.

Reunaprofiilit

 • Viistereuna
  Viistereuna

Käyttökohteet

Yksityistiloissa

 • Suihkunurkat ja ammeiden ympärykset

Liiketiloissa

 • Käytävä- ja väliseinät

Kunnossapito

Päivittäinen puhdistus

Päivittäiseen puhdistukseen on parasta käyttää kosteaa mikrokuitupyyhettä, lämmintä vettä ja tarvittaessa mietoa pesuainetta. Keraamisen tason puhdistukseen ei saisi käyttää voimakkaasti happamia tai valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita.

 Keraamikan huolto

Keraamiset työtasot ovat kuumuuden kestäviä – suoraan uunista tason päälle laitetut astiat eivät vaikuta sen värisävyyn eivätkä vaurioita pintaa.
Keraaminen materiaali kestää hyvin myös naarmuuntumisen, mutta suosituksena olisi kuitenkin käyttää leikkulautaa. Myös painavien esineiden putoamista ja iskuja tasoon kannattaisi välttää.
Keraamisesta materiaalista valmistetut työtasot eivät tarvitse impregnointia (suoja-aineella kyllästämistä), koska materiaali ei ime nesteitä.

Sopivan aineen keraamisen materiaalin huoltamiseen löydät täältä.

 

Blogi

 • Kuinka paljon maksaa keittiötaso?

  Tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta. Havainnollistava kysymys voisi olla: kuinka paljon maksaa auto? Automerkkejä on satoja erilaisia, joilla puolestaan ​​on satoja eri malleja …

 • Miten valita keittiön työtaso

  Jos sinulla ei ole konkreettista toivetta materiaalin, värin ja kuvion suhteen, keittiön työtason valitseminen voi olla melko turhauttavaa. Valikoimassa on monia erilaisia materiaaleja ja vielä …

 • Keraamisen työtason huolto

  Keraamiset materiaalit ovat kokonaan luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja materiaaleja. Nämä materiaalit ovat nykyaikaisten kotien sisustussuunnittelijoiden ja asiantuntijoiden arvostamia. Tällainen työtaso valmistetaan korkeassa lämpötilassa käsitellystä keraamisesta …